Orders placed before 14:00 o'clock will be send the same day
CHRISTMAS GIFT TIPS VOOR BABY’S

CHRISTMAS GIFT TIPS VOOR BABY’S

CHRISTMAS GIFT TIPS VOOR BABY’S

It’s the most wonderful time of the year! De Sint is weer vertrokken en nu is het tijd om ons te gaan verheugen op de Kerstdagen! De eerste kerst met een new born baby is er eentje om nooit meer te vergeten. Heerlijk met elkaar genieten van alle lichtjes, het samenzijn en lekker eten terwijl het buiten guur en koud is.

Bij kerst horen naast gezelligheid natuurlijk ook mooie kerstcadeaus! Ben jij op zoek naar de perfecte kerst gift voor een mom to be of new mom om de babyuitzet aan te vullen?  Ter inspiratie hebben wij de mooiste Poetree Kids gifts geselecteerd voor een onvergetelijke kerst.

  1. Chevron Light Camel babypakje: De babypakjes van Poetree Kids zijn de perfecte gift voor elke baby. De pakjes kunnen gedragen worden als Pyjama of als boxpakje.
  2. Light Camel (de kleur van dit moment) gevoerde wiegdeken: Deze tijd van het jaar houd je jouw kleintje warm in een gevoerde deken. Onze ledikantdekens en wiegdekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en breisels, en hebben een heerlijk zachte en warme voering. Momenteel echt een bestseller in ons assortiment!
  3. Parisian wieglaken: Dit lakentje past werkelijk bij elke stijl babykamer. Het wieglaken (ook verkrijgbaar als ledikantlaken) is te combineren met alle collecties van Poetree Kids, zoals de Chevron Light Camel Collectie en de Oxford Taupe Collectie.
  4. Commode mandje: Als je jouw kleintje verschoont wil je natuurlijk niet misgrijpen. Zorg daarom voor een georganiseerde commode met ons opbergmandje (verkrijgbaar in verschillende kleuren).
  5. Slabbetjes set: Slabbers! Je kunt er niet genoeg van hebben. Deze slabbetjes set uit de Oxford Taupe Collection zorgen ervoor dat jouw baby stylish aan tafel zit.
  6. Hydrofiele doekjes: Nog zo’n item waar je als mom niet zonder kan zijn tetra doeken. Dit setje met o.a. een hydrofiel doekje met leopard print is de perfecte gift.
  7. Pink Melange Babypakjes: Naast de Chevron babypakjes hebben we ook de liefste pakjes voor meisjes met een geplooid kraagje. Dit meisjespakje hebben we in verschillende kleuren: soft pink, white, light grey en light camel.
  8. Verschoonmatje voor onderweg: Ook onderweg wil je de luier van een jouw baby snel en hygiënisch verschonen. Met onze verschoningsmatjes kun je overal de luier verschonen en heb je altijd alles bij de hand.
  9. Eenpersoonsdekbedovertrek voor kids: We hebben niet alleen de leukste gifts voor kleine baby’s, maar ook prachtige dekbedovertrekken voor grotere kids.
  10. Hydrofiele swaddle: Naast de kleine hydrofiele doekjes is ook deze grote swaddle een echte must-have. Heerlijk om jouw kindje mee af te drogen of lekker in te wikkelen na een badje.
  11. Wolken kussen: Dit kussentje in de vorm van een wolkje is niet allen heerlijk knuffelbaar, maar ook een leuke accessoire voor de babykamer.
  12. Verzorgingstas: Als mom heb je heel veel nodig voor jouw baby als je de deur uitgaat. Houdt alles netjes bij elkaar in deze handige luiertas. Door de verschillende vakjes ben je nooit meer iets kwijt.

 

 


Laisser un commentaire