Orders placed before 14:00 o'clock will be send the same day
ALLES OVER DE MULTI-FUNCIONELE VOETENZAK VAN POETREE KIDS

ALLES OVER DE MULTI-FUNCIONELE VOETENZAK VAN POETREE KIDS

ALLES OVER DE MULTI-FUNCIONELE VOETENZAK VAN POETREE KIDS

Als er een baby op komst is, komt er een hoop op je af en gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Kinderwagen, babykamer, speelgoed, kleertjes en noem maar op. Er zijn een aantal items die volgens ons onmisbaar zijn. Een warme voetenzak is er zo één. Een voetenzak is op verschillende manieren te gebruiken en we beloven je dat je niet meer zonder kan als je er eenmaal eentje hebt.

In de kinderwagen:
Vooral in de herfst en de winter wil je natuurlijk dat jouw kindjes heerlijk warm blijft tijdens een wandeling. Een footmuff is hiervoor ideaal. Als jouw kindje nog klein is gebruik je de voetenzak als nestje in het wiegje van de kinderwagen. Zo hoef je niet bang te zijn dat jouw baby het dekentje van zich aftrappelt. Ook is een voetenzak in het wiegje van de kinderwagen handig om het hoofdje van jouw baby warm te houden.

In de autostoel:
De meeste baby’s vallen heerlijk in slaap tijdens een autoritje en dan wil je natuurlijk wel dat jouw kindje warm en comfortabel ligt. Een voetenzak maakt van de autostoel een heerlijk warm nestje. Onze voetenzakken zijn er voor 3 en 5 puntsgordels. Het verschil tussen deze twee leggen wij jullie hierbij even uit. De 3-punts gordel voetenzak gebruik je speciaal voor het autostoeltje met de 3-puntsgordel (Maxi-Cosi) of in de kinderwagen. De 5-punts gordel dient eigenlijk voor hetzelfde, maar kan ook worden gebruikt voor andere Maxi-Cosi autostoelen. Combineer de voetenzak met een matching autostoelhoes voor nog meer comfort.
Tip: Trek de riempjes van de autostoel stevig vast. Zo zit jouw kindje veilig in de auto, ook bij een eventueel ongeval.

In de box:

Er is niks fijner dan een lekker middagdutje doen in de box. Gebruik onze voetenzak als nestje in de box. Een box is vrij groot en dankzij de heerlijke warme voetenzak houdt je jouw kleintje niet alleen lekker warm, maar geef je hem of haar ook een geborgen gevoel. Ook de box kun je matchen met de voetenzak. In al onze collecties vind je een boxkleed en boxomranders

In het wiegje:

Tijdens de koude wintermaanden is een voetenzak heerlijk om te gebruiken in de wieg. Zo maak je in een handomdraai een lekker warm plekje voor jouw baby.

Poetree Kids heeft veel verschillende voetenzakken in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Voor baby girls hebben we o.a. de Chevron Pink Melange en de Oxford Soft Pink collectie. Voor jongetjes zijn de voetenzakken verkrijgbaar in Chevron Denim Blue en Oxford Blue. Liever unisex? Bekijk dan zeker even de Chevron Light Camel en de Oxford Taupe collecties. 

Bekijk alle voetenzakken hier.

 


Zeynep Dijkstra - 22 Jan 2024 @ 08:26
Hoi Ingrid,

Wij kregen zojuist de melding dat je iets hebt gereageerd op onze blog-post, maar ik kan het nergens terugvinden.
Wil je het nogmaals naar ons toesturen?

Laisser un commentaire